Mórahalmi Napköziotthonos Óvoda

Főoldal
Az óvodáról
Csoportjaink
Kapcsolat

<<< Normál nézet
Ez a lap az óvoda mobilbarát felülete az "okos telefonok" számára, könnyített tartalommal és képek nélkül.
Ha a teljes tartalomra kíváncsi, akkor látogassa meg a normál nézetes főoldalt >>>.

Szülők iskolája

Mórahalmi Napköziotthonos Óvoda híre.- 2018-02-13 18:39:34

Február 12.-én lehetőségünk nyílt a gyermekpszichiátria két kiváló orvosával eszmét cseréélnünk az óvodás korosztályt érintő viselkedési, magatartási zavarokról, egyéb nehézségekről. A folytatás február 26.-án fél hatkor lesz az óvoda aulájában. Érdemes eljönni. Minden Szülőt szeretettel várunk!

"Biztonságos Óvoda"

Mórahalmi Napköziotthonos Óvoda híre.- 2018-01-28 10:39:24

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Közlekedéstudományi Intézet közreműködésével indított Biztonságos Óvoda Program keretében, a 2018. évben a program utógondozását tűzte ki célul. Ezen célkitűzés megvalósítása érdekében, a 2016. és 2017. évben „Biztonságos Óvoda” címet elnyert Intézményeket, amelyek között szerepel óvodánk is, további módszertani elemekkel segítik a közlekedésre nevelésben elkezdett munkájukban.
Az utógondozás során olyan, a Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. Közlekedésbiztonsági Kutatóközpontja által összeállított feladatokat bocsájtanak rendelkezésre, melyek igazodnak a nevelési programokhoz, támogatva ezzel a nevelési munkát. Cél az óvodás korosztály közlekedésre felkészítésének támogatása.
Fentiek mellett az utógondozás keretében 2018-ban meghirdetik a Biztonságos Óvoda Kupát, a Biztonságos Óvodák országos szintű, játékos vetélkedőjét. A Kupára való felkészülésben a fent említett feladatok is segítséget nyújtanak.

Óvó nénik meséi

Mórahalmi Napköziotthonos Óvoda híre.- 2018-01-15 06:21:14

Új sorozatot indít a Móra-Net Tv. MeseVilág címmel kéthetente jelentkező műsorunkban a kisgyermekeknek kedvezünk.

Az első részben a mesét Somodi Melindától hallhatjuk a Mórahalmi Napköziotthonos Óvodából január 16-án. Jó szórakozást kicsiknek és nagyoknak is!

Fedett terasz

Mórahalmi Napköziotthonos Óvoda híre.- 2018-01-03 19:48:22

Elkészült, és már használhatjuk is azt a fedett teraszt, melynek költségeit szülői és más magánszemélyek felajánlása jóvoltából tudtunk fedezni. Csapadékos idő esetén is friss levegőre tudjuk így vinni a gyermekeket, eleget téve a minden napi szabadlevegőn történő mozgás kritériumainak. Az idei évben ismét lesz lehetőség februárban újabb támogatások nyújtására, melyből nem csak közös létesítmények kerülnek kialakításra, hanem a csoportok játékkészletének bővítésére is lehetőség nyílhat. Köszönjük minden eddigi és jövőbéli támogatónknak.

Boldog óvódáskor

Mórahalmi Napköziotthonos Óvoda híre.- 2017-11-06 17:24:06

A "boldogságórák" elméletének és módszertanának elsajátítása a pedagógusok és a
diákok érzelmi intelligenciájának valamint pozitív gondolkodásának fejlesztése érdekében című három napos képzésen vesznek részt óvodapedagógusaink. Megszerzett ismereteiket a gyakorlatban kamatoztatják.

"Boldog Óvoda" címet viselünk

Mórahalmi Napköziotthonos Óvoda híre.- 2017-11-06 17:14:25

„Arra törekszünk, hogy a Boldogságórák derűs és élménygazdag feladatai, játékai, valamint gyakorlatai fokról fokra kibontakoztassák a derűt és életszeretetet. Gyermekeink így a jövőbe vetett hittel, bátran járják végig a felnőttséghez vezető utat, majd boldogságra képes emberré válhatnak.”
Prof. Dr. Bagdy Emőke, a Boldogságóra program fővédnöke

A magyar gyermekvédelmi rendszer működése az online környezetben történő gyermekveszélyeztetés tükrében

Mórahalmi Napköziotthonos Óvoda híre.- 2017-09-27 13:41:25

A fenti című dokumentumot megtekinthetik az érdeklődők a letölthető anyagok menüpontban.
copyright by ovoda.org | jogi nyilatkozat | kapcsolat | RSShírfolyam