Mórahalmi Napköziotthonos Óvoda

Főoldal
Az óvodáról
Csoportjaink
Kapcsolat

<<< Normál nézet
Ez a lap az óvoda mobilbarát felülete az "okos telefonok" számára, könnyített tartalommal és képek nélkül.
Ha a teljes tartalomra kíváncsi, akkor látogassa meg a normál nézetes főoldalt >>>.

"Tánclépéssel az iskola felé" NTP-OTKP-18-0075 számú projektünk

Mórahalmi Napköziotthonos Óvoda híre.- 2019-07-17 09:24:28

Táncházzal zárult a Az Emberi Erőforrások Minisztériuma „A hazai és határon túli óvodai tehetség-kibontakoztató programok támogatása” címmel kiírt nyílt pályázatára benyújtott, "Tánclépéssel az iskola felé" NTP-OTKP-18-0075 számú 1 éves projektünk, melyben 20 fő, diagnosztikával kiválasztott tehetségígéretes gyermek vett részt. A gyermekek havonta négy tehetségműhely foglalkozás keretében ismerkedhettek népi hagyományainkkal, népi gyermekjátékokkal, dalokkal, népi hagszereket ismerhettek meg. Néptáncfesztiválon a különböző tájegységek táncait tekinthették meg. A jövőben szeretnénk folytatni,bővíteni a tehetségműhelyek szervezését, más területeken is lehetőséget adva a tehetségcsírák felfedezésének, kibontakoztatásának.

"Kisművészek a Kistérségben."

Mórahalmi Napköziotthonos Óvoda híre.- 2019-06-14 05:21:55

205 gyermeket, 42 óvodapedagógust és 79 szülőt láttott vendégül óvodánk.
A verseny kis- középső- és nagycsoportos korosztályban rajz, vers- és mesemondó kategóriában zajlott.Rajz kategóriában a vendégek, kísérők döntöttek a helyezettek sorrendjéről.A helyezettek és különdíjasok Oklevélben és könyvjutalomban részesültek, a többi résztvevő Emléklapot és ajándékot kapott.
Az érkező vendégeket szendviccsel, teával, üdítővel, kávéval fogadtuk. A verseny szünetében apró süteményt, és üdítőt fogyaszthattak.


Óvodai hiányzás igazolása

Mórahalmi Napköziotthonos Óvoda híre.- 2019-01-05 17:08:41

Kedves Szülők!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a gyermek nem betegség miatti hiányzását a letölthető dokumentumok, házirend 1. számú mellékletére kattintva, annak kitöltésével tudják igazolni.
A hosszabb ideig tartó, nevelési évenként 30 napot meghaladó hiányzást,(családi ok) a házirend 2. számú melléklete kitöltésével és az óvodavezetőhöz benyújtásával lehet kérelmezni.
copyright by ovoda.org | jogi nyilatkozat | kapcsolat | RSShírfolyam